diumenge, 28 de setembre del 2014

El nostre primer videoblog

   Hui començaré parlant-vos sobre els videoblogs, açó què vol dir? Els videoblogs, són blogs on es pujen videos de qualsevol tema, on pots parlar en un to serios o en un to més graciós. Per què us parle d'açó? Bona pregunta, us parle d'açó perque vaig a fer un videoblog, i el primer el faré d'açí poc.

   El primer videoblog que vaig a fer va a ser sobre el tema Disney, més en concret, hem faig aquesta pregunta, no se si també us la feu vosaltres, per què Disney ens fa pensar de xicotets que les pel.lícules són com la vida?


  Anem a parlar dels missatges subliminars que Disney ens mana i us contaré la realitat sobre aquests contes, és a dir, la realitat dels contes dels germans Grimm. Però els contes que contaré...açó serà una sorpresa.

divendres, 19 de setembre del 2014

Pigmalió

   En aquest blog es publicarà to talló relacionat amb l’assignatura Habilitats Comunicatives, i hui estrenem aquest blog parlant de Pigmalió. Per a parlar del terme Pigmalió podem introduir-nos en la psicologia i la pedagogia i en la mitologia grega…

  
   Començant desde la psicologia i la pedagogia, és un dels successos que descriuen com la creença que té una persona pot influir en el rendiment d'altra persona. L'efecte Pigmalió és utilitzat en els àmbits educatiu, laboral i social. Trobem dos tipus d'efecte Pigmalió, el negatiu el qual produeix que l'autoestima del subjecte disminuïa; i el positiu el qual produeix un efecte positiu en la persona. I per últim, podríem parlar del seu origen, el qual ens fa retrocedir fins a l'època grega, el mite grec de l'escultor Pigmalió.

   Parlant desde el punt de vista de la mitologia grega, la història comença amb un escultor de Xipre, anomenat Pigmalió el qual tenia una teoria, no estar, no casar-se amb cap dona, ja que aquest pensava que totes eren imperfectes i podien ser criticades, però aquesta teoria es va trencar quan ell va fer una escultura la qual li va paréixer que era perfecta i molt bella. Al fer aquesta escultura sense ell voler es va enamorar d'aquesta, d'una escultura. Aleshores va anar al temple de Venus, a la qual en aquesta ciutat li tenien molta devoció, i li va demanar que la seua escultura passarà a ser una persona, com aquest no va veure cap senyal, es va anar a casa ple de tristesa pensant que el seu desig no es va complir. Quan va arribar a casa, li va donar un bes a l'estàtua i en comptes de trobar els seus llavis gelats, els va notar càlids, i al besar-la altra vegada l'estàtua va revivir i es va tornar una dona de veritat. Al poc de temps, ambdós es van casar i van tindre un fill.

   Sobre l’autor de l’obra Pigmalió, George Bernard Shaw, la qual ens trobem llegim a classe. Aquest va nàixer l’any 1856 i va morir l’any 1950. Aquest va rebre el Premi Nobel de Literatura l’any 1925 i l’Oscar l’any 1938. El caràcter d’aquesta obra era intentar ensenyar als espanyols i els alemanys a parlar bé l’anglés, ja que el parlaven molt malament, a més és una obra didàctica però sense paréixer ni resultar avorrida. El gènere literari d’aquesta és gènere teatral.